Activiteiten voor kinderen in Ninove

logo website uitmetvliegUiT met Vlieg 

Via uitmetvlieg.be kan je op zoek naar de leukste gezinsuitstappen en strafste activiteiten voor kinderen. Je kan er filteren op leeftijd - tot 12 jaar - en op postcode. 

Klik hier door voor alle activiteiten voor kinderen in Ninove en de deelgemeenten. 

Omwille van de voorzorgsmaatregelen tegen het Coronavirus gaan de activiteiten voorlopig niet door. Heb je een vraag? Bel 054 50 50 50 of mail naar huisvanhetkind@sociaalhuisninove.be 

Blijf in contact via de facebookpagina.

Vrijetijdsdiensten Ninove 

Via de websites/webpagina's van de jeugddienst, cultuurcentrum De Plomblom, de bib en de sportdienst, vind je ook heel wat activiteiten voor kinderen, het hele jaar door. 

Academie muziek, woord en dans

De stedelijke academie voor muziek, woord en dans biedt domeinoverschrijdende initiatielessen in muziek, woord en dans, muzieklabs, woordateliers en dansinitaities voor kinderen die willen proeven van podiumkunsten. 

Vakantie in Ninove

Huis van het Kind verzamelt elk jaar de speelpleinwerking, sport- en themakampen en vakantieopvang voor kinderen in één handige brochure. 

Bekijk hier de brochure 'Vakantie in Ninove 2021'.  

Lees je liever een gedrukte versie? Vraag ze op bij Huis van het Kind via huisvanhetkind@sociaalhuisninove.be of 054 50 50 50. 

 

 

 


Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact