Babbelonië

Babbelonië, boeiende babbels en onverwachte ontmoetingen

In Babbelonië ontmoeten Nederlandstaligen en anderstaligen elkaar. We praten er in groepjes over alledaagse dingen: kinderen en ouderen, feesten, ziekte en gezondheid, werk... Of we koken samen, maken een wandeling, nemen deel aan een buurtfeest, bezoeken een museum... Een vast programma is er niet. We bespreken samen wat we doen. Babbelonië is gratis, je moet niet inschrijven. 

Babblonië is een partnerschap tussen het Agentschap Integratie & Inburgering, team integratie van het Sociaal Huis, de bib en Avansa Vlaamse Ardennen-Dender.

Waar en wanneer?

 • Babbelonië gaat elke vrijdag door (ook tijdens de maanden juli en augustus, maar niet tijdens de andere schoolvakanties) van 9 uur tot 11 uur in de bib, Graanmarkt 12, Ninove.
 • Elke dinsdagavond zijn er online sessies Babbelonië van 19 uur tot 21 uur (niet in de schoolvakanties). 
  De online sessies gaan door via het platform 'Zoom' . Je krijgt een link via mail doorgestuurd met een wachtwoord om deel te nemen, het is zeer eenvoudig in gebruik. Je hebt enkel een smartphone of computer met geluid nodig.

OPGELET: er is geen Babbelonië sessie op vrijdag 24 december 2021.

Deelnemen? 

Als je graag aansluit, stuur dan een mail met jouw naam en telefoonnummer naar integratie@ninove.be of bel ons op het nummer 054 50 50 50. 

Alle sessies zijn gratis!


Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact

 • Team integratie

  Sociaal Huis Ninove

  Burchtstraat 46
  9400 Ninove

  Openingsuren

  • Vandaag open van 08:30 tot 12:00 (na afspraak), van 16:00 tot 19:45 (na afspraak)
  • Morgen open van 08:30 tot 12:00 (na afspraak)
  Alle informatie