Jeugd in Ninove

De jeugddienst van de stad vind je in De Kuip. De jeugddienst werkt momenteel volop aan de informatie voor de jeud op deze website. Alle info en avonturen zijn al te volgen op hun Facebookpagina. Hier vind je nieuws over de jeugdraad, jeugdverenigingen en speelpleinwerking. 

Jongeren, kinderen en hun ouders kunnen terecht bij de medewerkers van de jeugddienst door te mailen naar jeugd@ninove.be of te bellen naar 054 50 56 57.

Lejo 

Ook de jeugdopbouwwerkers van Lejo staan paraat voor jongeren in Ninove. LEJO Ninove heeft een ontmoetingsruimte in jeugdcentrum De Kuip waar jongeren vanaf 12 jaar terecht kunnen op vrije momenten. Chillen, pingpongen, kickeren, sporten of gewoon wat babbelen... Het kan er allemaal! Op woensdag organiseert LEJO activiteiten in samenspraak met de jongeren. 

Meer info over LEJO Ninove?
Stuur een mailtje naar therese.debodt@lejo.be of elisa.pauwels@lejo.be. Of kom gewoon eens langs in De Kuip! 

JAC

Heb je een vraag over alleen wonen, seks en relaties, je goed in je vel voelen, vrienden en familie, school en vrije tijd, administratie en geld, gezondheid … Dan kan je terecht bij het JAC (Jongeren AdviesCentrum) in De Kuip. Een hulpverlener luistert naar je verhaal en bekijkt samen met jou hoe je kan ondersteund worden.

Meer info over het JAC, lees je hier .


Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact