Vrijwilligersloket

Het vrijwilligersloket maakt deel uit van het Sociaal Huis. Met dit vrijwilligersloket wil het Sociaal Huis een brug slaan tussen organisaties en diensten in Ninove die extra helpende handen kunnen gebruiken. Het vrijwilligersloket fungeert als een coördinerend orgaan dat advies kan bieden aan organisaties of verenigingen die met vrijwilligers werken. 

Daarnaast wil het vrijwilligersloket een brugfunctie opnemen tussen kandidaat vrijwilligers en organisaties/verenigingen in Ninove om kandidaten door te verwijzen indien er bij de stad of het OCMW geen geschikte vrijwilligersfunctie is. 

Meld je aan

Interesse in vrijwilligerswerk? Meld je via dit formulier aan bij het vrijwilligersloket

Vacatures voor vrijwilligers 

Binnenkort vind je hier een vacaturedatabank voor vrijwilligers in Ninove. Ook organisaties in Ninove kunnen ons binnenkort hun zoektocht naar vrijwilligers bezorgen zodat wij ze hier kunnen publiceren. 

Onkosten

Als vrijwilliger bij de stad en het Sociaal Huis Ninove heb je recht op een vergoeding. Vul daarvoor het onkostensjabloon in en bezorg die aan de verantwoordelijke van de dienst waar je vrijwilligerswerk doet.


Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact