Vrijwilligersbeurs 2024

1
feb
2024

Veel mensen zijn op zoek naar vrijwilligerswerk maar weten niet welke soorten vrijwilligerswerk er zijn en wat het beste bij hen past. Er is heel wat te doen voor mensen die hun steentje willen bijdragen, dus wil de stad het voor de kandidaat-vrijwilliger zo makkelijk mogelijk maken. Op de vrijwilligersbeurs kom je alles te weten over vrijwilligerswerk in Ninove. Je wordt voorgesteld aan organisaties die op zoek zijn naar vrijwilligers en kan gericht de vragen stellen waar je mee zit.

De vrijwilligersbeurs is gratis en je hoeft niet in te schrijven. Iedereen is welkom tussen 16 en 19 uur!

Wil je nu al een kijkje nemen tussen de openstaande vacatures voor vrijwilligers? De stad heeft hiervoor een vrijwilligersvacaturebank

Wie, wat, waar, wanneer?

De vrijwilligersbeurs gaat door op donderdag 07 maart tussen 16 uur en 19 uur in de liberale kring, Dreefstraat 16, 9400 Ninove.

Standhouders

Het vrijwilligersloket wil ook een doorverwijzer zijn naar organisaties in Ninove die op zoek zijn naar, of werken met vrijwilligers. 

Kan jouw organisatie nog helpende handen gebruiken? Dan is de vrijwilligersbeurs het ideale moment om de juiste mensen te bereiken. Richt er een infostand in over jouw organisatie en werking, en ga rechtstreeks in gesprek met kandidaat vrijwilligers. Wie weet hou je er een aantal nieuwe vrijwilligers aan over?

Organisaties en verenigingen die hun vrijwilligerswerking willen promoten op de beurs, kunnen zich inschrijven via vrijwilligersloket@sociaalhuisninove.be. Inschrijven als standhouder is verplicht. 

Meer info?Vrijwilligersloket, vrijwilligersloket@sociaalhuisninove.be en 054 50 50 50 


Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact