Wensen in het straatbeeld

Door COVID-19 zullen de traditionele feestdagen er dit jaar anders dan anders uitzien. We willen graag vooruit kijken naar een positiever 2021.

In de week van 28 december zal in elke Ninoofse brievenbus een pakketje zitten met daarin een raamaffiche, wenskaarten en een begeleidende brief. De stad doet een warme oproep naar alle Ninovieters om hun wensen te verspreiden naar geliefden, familie, vrienden en om hartverwarmende boodschappen in het straatbeeld te toveren. Op die manier steken we iedereen die het moeilijk heeft, eenzaam is of in quarantaine zit, een hart onder de riem.

Wat moet je doen?

Je kan de affiche in januari aan je raam hangen en passanten verblijden met de leuke wens die erop staat. Daarnaast ontvang je vier verschillende wenskaarten waarop je een persoonlijke boodschap kan schrijven en bij iemand in de brievenbus kan stoppen.

De Warmste Week

De Warmste Week roept massaal op om de vlam uit te hangen. Zo tonen we dat we er zijn voor elkaar. Om van Ninove de warmste Stad te maken, zal de vlam van de Warmste Week te zien zijn op de affiches van ‘wensen in het straatbeeld’. Zo wil de stad haar steentje bijdragen aan de Warmste Week en iedereen bedanken die dit jaar voor iemand anders het verschil heeft gemaakt.


Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.