Dokter9400

Dokter9400 is een plek waar je terecht kan als je een huisarts nodig hebt. Op maandag- en woensdagvoormiddag bemant een groep geëngageerde huisartsen deze huisartsenpost. Je kan op deze momenten op consultatie komen. 

Waar? 

Dokter9400 bevindt zich op de eerste verdieping van het OLV ziekenhuis in Ninove. Online vind je meer info over de parkeergelegenheden

Hoe een afspraak maken? 

Een afspraak maak je online. Je controleert de beschikbaarheid door te surfen naar afspraken.be en daar (bij het tekstveld 'zoek uw zorgverlener') in het zoekveld 'Dokter9400' in te geven. Bij het maken van een eerste afspraak moet je registreren, bij het maken van volgende afspraken kan je gewoon terug inloggen met jouw bestaande account. 

Hulp bij het maken van een afspraak

Als je hulp nodig hebt om een afspraak te maken, kan je tijdens de openingstijden (maandag- en woensdagvoormiddag) langsgaan of telefonisch contact opnemen via 0496 126 126

Hoe verloopt de afspraak? 

Als je een afspraak hebt, hoef je je niet aan te melden aan het onthaal. Je kan onmiddellijk de trap of lift nemen naar het eerste verdiep. 

  • Zorg ervoor dat je 5 minuten voor je afspraak aanwezig bent 
  • Breng jouw identiteitskaart mee 
  • Breng een klever van het ziekenfonds mee 
  • Breng eventueel andere belangrijke medische documenten mee

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact