Activiteiten Huis van het Kind

In Huis van het Kind kunnen (aanstaande) ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. We organiseren regelmatig workshops, infoavonden en activiteiten voor ouders en/of kinderen.

Peuters in actie!
 
woensdag 1 december 2021 in de sporthal --> geannuleerd 
 

Week van de opvoeding

Elk jaar van 16 tot 23 mei gaat Week van de opvoeding door.  Tijdens deze week organiseert Huis van het Kind allerlei activiteiten. We houden je op de hoogte wat er op het programma staat in 2022 maar hou alvast deze data vrij!
 

Speelodroom, de speelotheek van Ninove

Geen saaie woensdagnamiddagen meer! Elk gezin kan in Speelodroom gratis speelgoed ontlenen. Voor gezinnen met een Uitpas met kansentarief zijn er knutselboxen waar je thuis mee aan de slag kan.
 
Speelodroom, Bevrijdingslaan 9, open elke woensdag m.u.v. feestdagen. Breng ons zeker een bezoekje!
Woensdag 1 en 8 december 2021 ontvangt ieder kind een Sinterklaaspakketje in Speelodroom. 
Heb je een Uitpas met kansentarief? Vraag dan ook zeker naar de ontlening van een gratis Sinterklaas-knutselbox waar je thuis mee aan de slag kan!
 

Brabbelbabbels

Alle (aanstaande) mama's en papa's en hun baby's en peuters zijn welkom bij Brabbelbabbels, vrijblijvend zonder inschrijvingen. Allerhande thema's rond opvoeding en kinderen komen er aan bod en worden in groep besproken. Je kan er terecht bij de opvoedingsondersteuner van Huis van het Kind voor advies en met individuele hulpvragen. Elke donderdagvoormiddag vanaf 9 uur (muv schoolvakanties en feestdagen) in IBO 't Kadeeken, Parklaan 13a.
 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact