Activiteiten Huis van het Kind

In Huis van het Kind kunnen (aanstaande) ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. We organiseren regelmatig workshops, infoavonden en activiteiten voor ouders en/of kinderen. Misschien tot binnenkort?!

Awel hoe is't?!

Heb je al gehoord van de Awel hoe is't?!-toer? In het voorjaar bezochten we met andere lokale welzijnsorganisaties de secundaire scholen om jongeren hun weg te helpen vinden binnen het hulpaanbod. Ken je een jongere met vragen of problemen? Neem gratis en vrijblijvend contact op met één van deze organisaties. 

De speelotheek van Ninove

Geen saaie woensdagnamiddagen meer! Elk gezin kan in de speelotheek gratis speelgoed ontlenen. Voor gezinnen met een UiTPAS met kansentarief zijn er knutselboxen waar je thuis mee aan de slag kan. Ook op de facebookpagina kan je alle knutselopdrachten terugvinden. 
Open elke woensdag van 10 uur tot 16 uur en elke donderdag van 16 uur tot 19 uur, uitgezonderd feestdagen.
 

Knutselactiviteit tijdens Week van de geestelijke gezondheid

Op 5 oktober gaat er in de speelotheek een knutselactiviteit door in het kader van Week van de geestelijke gezondheid en komt Warme William op bezoek! Neem een kijkje op het programma en schrijf jou en je kindjes in voor de woensdagactiviteit via huisvanhetkind@ninove.be. 
 

Opendeurdag Huis van het Kind 

Tijdens autovrije zondag op 18 september 2022 stellen alle diensten van het Sociaal Huis hun deuren open, ook Huis van het Kind! Breng een bezoekje aan de speelotheek en het ruilhuis, we laten je op een leuke manier kennismaken met ons aanbod.
 

Zwanger of net bevallen?

Alle (aanstaande) mama's en papa's en hun baby's en peuters zijn welkom bij de wekelijkse oudergroep Brabbelbabbels, vrijblijvend zonder inschrijvingen. We praten over opvoeding en kinderen, in groep maar ook een individueel gesprek is mogelijk. Wil je weten welke thema's de komende weken aan bod komen, neem dan een kijkje op onze planning
 
Ga ook zeker eens langs bij het ruilhuis. Je ontvangt er een startpakket voor babykleding en -uitzet en je kan er zelf materiaal inruilen.

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.