Activiteiten Huis van het Kind

In Huis van het Kind kunnen (aanstaande) ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. We organiseren regelmatig workshops, infoavonden en activiteiten voor ouders en/of kinderen. Misschien tot binnenkort?!

Awel hoe is't?!

Heb je al gehoord van de Awel hoe is't?!-tour? In het voorjaar bezochten we met andere lokale welzijnsorganisaties de secundaire scholen om jongeren hun weg te helpen vinden binnen het hulpaanbod. Ken je een jongere met vragen of problemen? Neem gratis en vrijblijvend contact op met één van deze organisaties. 

Week van de Groeilamp

Elk jaar van 16 tot 23 mei gaat Week van de Groeilamp door.  Tijdens deze week organiseert Huis van het Kind allerlei activiteiten. De speelotheek en het ruilhuis nemen hun intrek in hun nieuwe locatie in het Sociaal Huis, we stellen er onze tuttenrups voor, je kan gratis inschrijven voor een sessie peuterturnen ...! Check hier het programma!
 

De speelotheek van Ninove

Geen saaie woensdagnamiddagen meer! Elk gezin kan in de speelotheek gratis speelgoed ontlenen. Voor gezinnen met een UiTPAS met kansentarief zijn er knutselboxen waar je thuis mee aan de slag kan. Ook op de facebookpagina kan je alle knutselopdrachten terugvinden. 
 

Brabbelbabbels, een wekelijkse oudergroep

Alle (aanstaande) mama's en papa's en hun baby's en peuters zijn welkom bij Brabbelbabbels, vrijblijvend zonder inschrijvingen. We praten over opvoeding en kinderen, in groep maar ook een individueel gesprek is mogelijk. Wil je weten welke thema's de komende weken aan bod komen, neem dan een kijkje naar onze planning
 

Zwanger?

Verwacht je een kindje of ben je pas bevallen? Ga zeker eens langs bij het ruilhuis. Je ontvangt er een startpakket voor babykleding en -uitzet. 

Opmerkingen over de website

Heb je opmerkingen over onze website? Laat het ons weten.

Contact